marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjenii au un nou cabinet de recuperare medicală, kinetoterapie și fizioterapie

Societatea Medserv Min SA oferă, începând de marți, 28 martie, un nou serviciu medical. Este vorba despre recuperare medicală, kinetoterapie și fizioterapie. Conducerea societății a amenajat un spațiu acestui serviciu, care a fost dotat cu aparatură medicală performantă.

Anca Bordușanu, directorul executiv al Medserv Min SA a anunțat că, alături de personalul medical experimentat în recuperare medicală va fi doctorul Bogdan Popescu, medic specialist în medicină fizică și reabilitare.

”Îi urez bun venit domnului doctor și îl asigur de toată deschiderea mea!”, a scris Anca Bordușanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Într-un anunț postat pe o rețea de socializare de către Medserv Min se menționează faptul că societatea de servicii medicale oferă, la cele mai mici prețuri din județ, consultații medicale ale medicului specialist, kinetoterapie, fizioterapie, masaj therapeutic, de întreținere, tonifiere, relaxare, anticelulitic, ultrasunete, drenaj limfatic, lumină polarizantă (biotrop).

Sediul societății de servicii medicale Medserv Min SA se află în Târgu Jiu, Calea Severinului nr. 38A (fosta vilă Fofo) fiind disponibilă și o parcare special amenajată pentru pacienți.

Politica