Polițiștii mehedințeni au recuperat poșeta unei femei

Polițiștii mehedințeni au găsit în stația de autobuz o poșetă neagră. Cei doi au stabilit identitatea unei femei de 65 de ani, din orașul Vânju Mare.

„Marți, 28 martie, ora 08.00, echipajul mixt format din agent principal de poliție Goliciu George din cadrul Poliției oraș Vânju Mare și plutonier adjutant Hancescu Mihai din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți în timp ce efectua serviciul de patrulare pe Calea Severinului din orașul Vânju Mare, într-o stație se autobuz, au observat o poșetă de umăr de culoare neagră.

Cei doi colegi s-au deplasat în stația respectivă și au procedat la analizarea acesteia, ocazie cu care în interior printre mai multe bunuri se afla și o carte de identitate pe numele unei femei de 65 de ani, din orașul Vânju Mare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate de polițiștii, a fost identificată persoana în cauză, fiind invitată la sediul Poliției oraș Vânju Mare pentru a-i înapoia geanta respectivă. Aceasta a relatat echipajului că, din neatenție, așteptând autobuzul, a uitat-o în stație. Femeia le-a mulțumit colegilor noștri pentru spiritul civic de care au dat dovadă, întrucât datorită lor și-a recuperat documentele de identitate și banii pe care îi avea în poșetă!”, potrivit IPJ Mehedinți.

Populare

Recomandări

România a aflat cu cine joacă în grupele EURO 2024

Naționala României și-a aflat sâmbătă, 2 decembrie, adversarii de...

Prinși în trafic fără permis de conducere

Doi bărbați au fost prinși de polițiști în trafic...

Cod galben de vreme rea în jumătate de țară

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis două alerte...

CSU Craiova urcă pe podium. Oltenii visează, din nou, la titlu

Echipa lui Rotaru arată din ce în ce mai...