Gorj. Tânăr lovit în cap cu o bucată de lemn

Un tânăr de 23 de ani ar fi fost lovit cu o bucată de lemn în zona capului, de un bărbat de 34 de ani. Victima, însoțită de un bărbat de 36 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, au mers la locuința ce aparține socrului bărbatului de 34 de ani și i-au distrus poarta de acces și o parte din gardul împrejmuitor al imobilului.

„La data de 26 martie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, de un bărbat din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că are un conflict cu mai multe persoane.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că la aceeași dată, a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia un tânăr de 23 de ani ar fi fost lovit cu o bucată de lemn în zona capului, de un bărbat de 34 de ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, tânărul de 23 de ani, însoțit de un bărbat de 36 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, s-au deplasat la locuința ce aparține socrului bărbatului de 34 de ani și i-au distrus poarta de acces și o parte din gardul împrejmuitor al imobilului.

În urma administrării probatoriului, la aceeași dată, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și altul de 36 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

În cursul zilei de luni, 27 martie, bănuiții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale”, potrivit IPJ Gorj.

Populare

Recomandări

Cod galben de vreme rea în jumătate de țară

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis două alerte...

România a aflat cu cine joacă în grupele EURO 2024

Naționala României și-a aflat sâmbătă, 2 decembrie, adversarii de...

UPDATE/Explozie la o centrală termică din Olt. O persoană a murit

Update/ Din nefericire, conform IPJ Olt, bărbatul de 72...

Grav accident în Mehedinți. Două persoane au murit

Un grav accident de circulație a avut loc în...