vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova a avut oferte pentru Ivan, Markovic și Baiaram

Mihai Rotaru a dezvăluit faptul că CSU Craiova are datorii destul de mari și din cauza faptului că a refuzat oferte importante de transfer pentru unii jucători. Patronul formației din Bănie susține că trei dintre cei mai valoroși fotbaliști ai echipei puteau să fie vânduți.

Este vorba despre golgheterul Andrei Ivan și despre doi tineri de mare perspectivă: Ștefan Baiaram și Jovan Markovic. Pe lângă aceștia, oltenii au purtat discuții și pentru alți jucători, după cum susține Mihai Rotaru.

„Universitatea Craiova nu era pe pierdere dacă nu am fi luat hotărârea să nu vindem niciun jucător în vara anului trecut. Am avut oferte clare! Pentru Andrei Ivan a existat o ofertă de 3,1 milioane de euro. Pentru Ștefan Baiaram o ofertă de 4,5 milioane de euro, iar pentru Markovici de 3,8 milioane de euro. Plus alte discuții, care ar fi depășit suma de 12 milioane de euro. Dar am decis să nu vindem jucători pentru că asta a fost politica clubului nostru, influențată și de parcursul în Europa. „Dacă vindeam acești jucători pierderea de cinci milioane de euro nu mai exista și practic eram și pe un plus de 7 milioane de euro. Mai mult, dacă vă uitați în comparația celor două cluburi, Universitatea stă mult mai bine la toate capitolele. Mai puțin la cel de vânzarea jucătorilor. Eu consider că jucătorii Universității Craiova sunt mult mai valoroși decât sumele pe care le-am primit pentru ei”, a declarat Rotaru, potrivit gsp.ro,

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica