Gorj. Bărbat salvat de un polițist care mergea spre casă

Un bărbat a fost salvat de un polițist care mergea spre casă. Este vorba despre accidentul de la Buduhala, care a avut loc luni, 20 martie (la scurt timp după cel de la Țânțăreni), acolo unde un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost lovit de o mașină în timp ce încerca să traverseze drumul pe unde nu trebuia.

IPJ Gorj a făcut cunoscut gestul polițistului care a sărit în ajutorul celui căzut în stradă: „Colegul nostru, agent șef principal de poliție Bejenaru George, se deplasa cu autoturismul personal, pe drumul național 67, spre casă.

În timp ce își continua deplasarea, la intrarea în satul Buduhala, acesta a observat că în mijlocul străzii se afla un bărbat, victima unui accident rutier. George nu a stat pe gânduri și a intervenit imediat, acordându-i primul ajutor pietonului, ulterior solicitând sprijinul echipajelor medicale şi al Poliţiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până la sosirea cadrelor medicale, colegul nostru a stat în permanență alaturi de bărbatul care acuza dureri la nivelul spatelui. Felicitări George pentru gestul tău!”, a transmis instituția.

Populare

Recomandări

UPDATE/Explozie la o centrală termică din Olt. O persoană a murit

Update/ Din nefericire, conform IPJ Olt, bărbatul de 72...

Prinși în trafic fără permis de conducere

Doi bărbați au fost prinși de polițiști în trafic...

A încălcat ordinul de protecție și acum este în arest

Un bărbat de 56 de ani din Râmnicu Vâlcea...

Pictor în uniformă de jandarm

Un jandarm din Mehedinți reușește să îmbine meseria de...