Dolj: Mai multe cartiere din Craiova, fără apă potabilă

Mai multe cartiere din Craiova rămân, miercuri, fără apă potabilă, anunță Compania de Apă Oltenia.

”SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă  întreruperea alimentării cu apă potabilă, miercuri, 22.03.2023, între orele 10:00 – 16:00, în vederea executării unor lucrări de reparații și întreținere a rețelei de distribuție a apei, în municipiu”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, vor fi afectaţi locuitorii din cartierele:

Policlinica Buna Vestire Craiova

– George Enescu (perimetrul delimitat de străzile Făgăraș, Opanez, George Enescu și Amaradia);

– perimetrul cuprins între străzile Carol I, Păltiniș, Șerban Vodă, Constantin Brâncuși, Nicolae Titulescu, Brestei, Bibescu, Libertății, Matei Basarab, Sfântul Dumitru, Unirii, Gheorghe Chițu, Caracal, Henri Coandă, Calea București, Horia, Nicolae Iorga, Frații Golești, Carol I;

– cartierul Brazda lui Novac;

– cartierul Rovine.

”Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei”, se mai arată în comunicat.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.

Populare

Recomandări