Gorj. Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în abdomen

Un tânăr de 18 a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgu Jiu după ce a fost înjunghiat în abdomen, în timp ce se afla la o petrecere organizată în municipiul Târgu Jiu.

”La data de 15 martie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată direct de personalul medical, despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgu Jiu s-a prezentat un bărbat, victima unei agresiuni. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că în seara zilei de 14 martie a.c., un tânăr de 18 ani, din comuna Alimpești, în timp ce se afla la o petrecere organizată în municipiul Târgu Jiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost rănit de trei tineri cu un cuțit în zona abdomenului și a membrelor inferioare, nefiindu-i pusă în pericol viața”, potrivit IPJ Gorj.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform gorjonline.ro, conflictul ar fi început după ce tânărul a scos un pistol cu bile și a tras un foc în aer. Scandalul a escaladat și tânărul care a tras cu pistolul a fost înjunghiat în abdomen. Un alt tânăr care intervenise să aplaneze conflictul s-a ales și el cu o tăietură la picior.

Din primele informații, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Tg-Jiu i-au identificat pe cei implicați în scandal.

Eduard Laurențiu Năzdrăvanu, zis ”Cacia”, eliberat din penitenciar în martie, anul trecut, după ce a fost condamnat la pedeapsa de 1 an și 6 luni de închisoare pentru tâlhărie este cel indicat că i-ar fi rănit cu cuțitul pe cei doi tineri.

Populare

Recomandări

Biletul zilei: 7 selecții, cotă 18

După ce ieri am pierdut un singur meci, astăzi...

Becali spune că l-a lăsat pe Mititelu să câștige: „Mi-era milă de el”

Gigi Becali a făcut afirmații destul de delicate, după...

Mititelu îi dă replica lui Becali: „Formula de start a echipei FCSB putea fi anticipată de oricine”

Adrian Mititelu spune că afirmațiile lui Gigi Becali, în...