sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru nu crede că Edi Iordănescu va mai chema la națională jucători de la CSU

Mihai Rotaru îl apreciază pe Edi Iordănescu. Patronul de la CSU Craiova consideră că România are un antrenor bun, dar a criticat felul în care acesta își face treaba ca și selecționer. Tehnicianul de pe banca tricolorilor nu a chemat nici măcar un jucător din Bănie, iar finanțatorul alb-albaștrilor consideră că măcar Andrei Ivan merita să fie convocat.

Eu credeam într-un antrenor tânăr. Disciplina o are în continuare. Are multe alte calități negative. Nu vreau să discut de alegerile selecționerului. Eu mi-am spus părerea în mod general. Eu am spus că s-au făcut pe criteriu emoțional. Am văzut că iese la televizor, el are altă treabă. Ar trebui să aibă alte preocupări. Nu a mai apărut (n.r. în ultima vreme) că nu a mai avut vreo acțiune. Țin mine că jucam cu Astra. Noi am avut probleme de arbitraj cu Alexandru Tudor. Atunci ne-am trezit că răspunde antrenorul. Ar trebui să fac o analiză a selecției, nu vreau să discut despre selectie. Nu vreau să intru în polemică. Ivan este cel mai în formă atacant, alături de Alibec. Andrei Ivan acoperă trei poziții. Era cel mai în formă”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport Matinal.

Mihai Rotaru a recunoscut faptul că a pus pariu, încă de anul trecut, că Edi Iordănescu nu se va mai baza pe niciun fotbalist de-al oltenilor: „N-aș vrea să comentez eu deciziile selecționerului. Am pus pariu, cu mai mulți oameni de fotbal, că nu vom mai avea jucători la echipa națională câtă vreme Edi Iordănescu va fi selecționer. Vorbesc de acum câteva luni despre acest lucru”, a mai explicat Rotaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica