vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Florin Prunea sare în apărarea unui jucător de la CSU Craiova: „Trebuia chemat la echipa națională”

Florin Prunea consideră că Andrei Ivan nu trebuia să lipsească din lotul echipei naționale a României. Edi Iodănescu a decis ca fotbalistul de la CSU Craiova să rămână acasă, iar fostul mare portar consideră că motivul nu are legătură cu forma sportivă a atacantului din Bănie.

Ivan nu avea cum să lipsească din lot. Cred că lipsește din motive extrasportive, relația lui cu antrenorul, el este într-o formă în care nu a fost de foarte mulți ani. Imaginile cu el când stătea în tribună pe telefon au contat. În rest, în plan sportiv este într-o formă extraordinară, nu ai ce să îi reproșezi. 100%, alte motive nu sunt. Fiecare antrenor i-a deciziile lui, eu i-am urmărit discursul lui Edi Iordănescu și că nu mai acceptă absolut nimic. Dacă mergi la echipa națională trebuie să te supui total concepției pe care antrenorul o are”, a spus Florin Prunea, în direct la Digi Sport Matinal. 

Prunea a comparat situația lui Andrei Ivan cu cea a lui Florinel Coman și tot nu a găsit motivele sportive pentru care Ivan a fost lăsat acasă: „Nu are nimic de a face cu forma lui Ivan, din punctul meu de vedere trebuia chemat la echipa națională. Când l-a chemat pe Florinel Coman să îi dea o mână de ajutor, de ce nu a făcut așa și cu el acum. Înseamnă că nu tratezi jucătorii la fel. A făcut acest lucru ca să își întărească poziția și să arate că nu merge cu el.  Este vorba de căpitanul Universității Craiova, el merita. E pentru prima dată după foarte mulți ani când Craiova nu are jucători la lot. Dar până la urmă, el răspunde de selecție”, a mai declarat Prunea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Edi Iordănescu i-a trecut pe lista de atacanți pe: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Foto: captură Digi Sport

Politica