Florin Prunea sare în apărarea unui jucător de la CSU Craiova: „Trebuia chemat la echipa națională”

Florin Prunea consideră că Andrei Ivan nu trebuia să lipsească din lotul echipei naționale a României. Edi Iodănescu a decis ca fotbalistul de la CSU Craiova să rămână acasă, iar fostul mare portar consideră că motivul nu are legătură cu forma sportivă a atacantului din Bănie.

Ivan nu avea cum să lipsească din lot. Cred că lipsește din motive extrasportive, relația lui cu antrenorul, el este într-o formă în care nu a fost de foarte mulți ani. Imaginile cu el când stătea în tribună pe telefon au contat. În rest, în plan sportiv este într-o formă extraordinară, nu ai ce să îi reproșezi. 100%, alte motive nu sunt. Fiecare antrenor i-a deciziile lui, eu i-am urmărit discursul lui Edi Iordănescu și că nu mai acceptă absolut nimic. Dacă mergi la echipa națională trebuie să te supui total concepției pe care antrenorul o are”, a spus Florin Prunea, în direct la Digi Sport Matinal. 

Prunea a comparat situația lui Andrei Ivan cu cea a lui Florinel Coman și tot nu a găsit motivele sportive pentru care Ivan a fost lăsat acasă: „Nu are nimic de a face cu forma lui Ivan, din punctul meu de vedere trebuia chemat la echipa națională. Când l-a chemat pe Florinel Coman să îi dea o mână de ajutor, de ce nu a făcut așa și cu el acum. Înseamnă că nu tratezi jucătorii la fel. A făcut acest lucru ca să își întărească poziția și să arate că nu merge cu el.  Este vorba de căpitanul Universității Craiova, el merita. E pentru prima dată după foarte mulți ani când Craiova nu are jucători la lot. Dar până la urmă, el răspunde de selecție”, a mai declarat Prunea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Edi Iordănescu i-a trecut pe lista de atacanți pe: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Foto: captură Digi Sport

Populare

Recomandări

Mehedințiul, dezvoltat cu fonduri europene

Mehedințiul se dezvoltă cu fonduri europene. Cel puțin așa...

Cod Roșu în Oltenia. Ce probleme au făcut ploile și vântul

Update/ Ora 22.30 - mașină blocată în pasajul subteran...

Acțiuni ale polițiștilor doljeni pentru reducerea riscului rutier

În ultimele 48 de ore, polițiștii doljeni au acționat...

Copilul unei profesoare și al unui afacerist a recidivat. Acuzații grave de corupere sexuală și pornografie infantilă, chiar în sala de clasă!

Vineri dimineață (22 septembrie a.c.), redactorul “Jurnalului Olteniei” care...