vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Olt. Trei bărbați, cercetați pentru fals în înscrisuri oficiale

Trei bărbați din județul Olt, cu vârstele de 42, 49 și 70 de ani sunt cercetați de polițiști pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și inducerea în eroare a organelor judiciare. Oamenii legii au efectuat joi dimineață percheziții în urma cărora au ridicat înscrisuri, sisteme de calcul și telefoane mobile.

Doi dintre barbați au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Judetean Olt, în vederea audierii.

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție, la domiciliile unor persoane fizice (2) si sediul unei persoane juridice din județul Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În fapt, 3 bărbați cu vârstele de 42, 49 și 70 de ani, din localitățile Slatina, Piatra- Olt și Pleșoiu sunt cercetați într-un dosar penal, instrumentat de catre Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au ridicat înscrisuri, sisteme de calcul și telefoane mobile, în vederea documentării activității infracționale a persoanelor bănuite.

Pentru bărbații de 70 de ani, respectiv 49 de ani au fost dispuse mandate de aducere, aceștia urmând sa fie conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Judetean Olt, în vederea audierii.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, potrivit IPJ Olt.

Politica