joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Cadavru descoperit în grătarul hidrocentralei de la Ioneşti

UPDATE: Femeia găsită se numește Popescu Elena și a fost dată dispărută din data de 9 februarie 2023, când a plecat de acasă, în jurul orei 06.00, sub pretextul de a merge la un consult medical, iar de atunci a fost nevăzută.

Un cadavru a fost găsit prins în grătarul hidrocentralei de la Ioneşti, judeţul Vâlcea. Echipajele sosite au constatat că este vorba de o persoana de sex femeiesc aflata în submersie, aproape de suprafață, în amonte de CHE Ionești.

La fața locului au ajuns forţele de intervenţie cu un ASAS, Duster cu barcă si un echipaj SMURD de la GI Drăgașani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”La data de 16 martie, a.c., polițiștii din Ionești au fost sesizați de către lucrătorii unei hidrocentrale din Ionești, cu privire la faptul că au găsit un cadavru prins în grilajul de la baraj. Din primele verificări efectuate a fost identificată persoana în cauză, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 61 de ani, din localitatea Ionești, județul Vâlcea. De asemenea, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență, ulterior fiind preluat de Serviciului de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit IPJ Vâlcea.

Persoana a fost extrasă și predată echipajelor IPJ. Este decedată şi în stare avansată de descompunere.

Politica