vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sediu nou pentru colegiile medicilor din Oltenia

Proiectul noului sediu administrativ comun al Colegiului Medicilor, Colegiul Medicilor Stomatologi și al Asociației Casa Medicului și Farmacistului din Oltenia a fost prezentat, miercuri, 15 martie 2023, de Consiliul director al Casei Medicului și Farmacistului din Oltenia.

Clădirea va avea două etaje. La parter sunt proiectate birouri pentru cele două colegii, la etajul I, o bibliotecă, spații sociale, iar la etajul al II-lea este proiectat și un amfiteatru cu o capacitate de 100 de locuri.

Proiectul, expus de arh. Vlad Beșteleu în cadrul Adunării Generale a Colegiului Medicilor Dolj, în Aula Magna a UMF din Craiova, se află în faza finală de obținere a avizelor, iar darea în folosință a noului sediu se preconizează a fi în 2025. Lucrările vor fi susținute financiar de cele două colegii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Asociația „Casa Medicului și Farmacistului din Oltenia” este o structură asociativă care își propune să genereze un spațiu de dialog și colaborare între absolvenții Facultăților de Medicină, Stomatologie și Farmacie din regiunea Olteniei.

Membrii săi se implică în activități de voluntariat și furnizează consultanță pentru crearea, dezvoltarea, implementarea proiectelor în domeniul sănătății, inclusiv în crearea și implementarea de programe de sprijin pentru persoanele vulnerabile (persoane cu dizabilități, vârstnici, persoane cu venituri reduse), precum și în crearea și implementarea unor programe de educație sanitară, în mediul urban și în mediul rural. Mai multe informații pot fi accesate aici: https://www.cmdj.ro/casa

Politica