vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Goodwill Consulting a strâns peste 150 de antreprenori, la Craiova

„Goodwill Consulting înseamnă peste 450 de milioane de euro atrași și peste 2.500 de proiecte reușite. E o muncă cu care ne mândrim”

Goodwill Consulting a strâns joi, 16 martie, peste 150 de antreprenori, cu ocazia unei conferințe organizate, în Craiova, pentru a prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari.

Goodwill Consulting oferă soluții complete pentru accesarea fondurilor europene în România, începând cu anul 2008. Sediul principal este la Cluj, însă există birouri regionale în toată țară. Pentru regiunea Sud-Vest Oltenia biroul este la Craiova.

Maria Stoian: „E o muncă cu care ne mândrim, sunt cifre impresionante”

Suntem primii care au lansat pachetul de dezvoltare a afacerilor și am încercat să diversificăm serviciile noastre de-a lungul anilor. Goodwill Consulting înseamnă peste 450 de milioane de euro atrași și peste 2.500 de proiecte reușite. E o muncă cu care ne mândrim, sunt cifre impresionante. E o muncă a unei echipe care doar asta a făcut, fiind foarte dedicată”, a spus Maria Stoian, Regional manager Sud-Vest.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe lângă consultanță, compania oferă un pachet de servicii. Prin Goodwill Studio oferă servicii de proiectare, tehnică și arhitectură, acolo unde e cazul. Goodwill Energy oferă soluții pentru panouri fotovoltaice. Goodroid-ul este cea mai tânără firmă din grup. Este firma care oferă servicii integrate de analiză de proces și automatizare.

De foarte multe ori, în proiectele noastre este nevoie de servicii conexe și atunci clientul/partenerul nostru este forțat să caute în altă parte, la terți, aceste servicii. Am ales să dezvoltăm serviciile din grupul Goodwill pentru a fi comod și a oferi servicii integrate”, a mai spus Maria Stoian.

Răzvan Gălățan: „Anul acesta trebuie să profităm de oportunități”

Anul 2023 este propice pentru fonduri, după cum spune Răzvan Gălățan, Director Operational la Goodwill Consulting România: „Am avut perioada de programare 2021-2027 care, din păcate, nu a început. Acordurile cu Comisia Europeană le-am semnat la finalul anului trecut. Acum, suntem pe modulul de a recupera doi ani care s-au pierdut și în acest an vom avea foarte multe lansări. Anul acesta trebuie să profităm de oportunități pentru că pe viitor s-ar putea să nu mai apară așa de multe”.

Goodwill Consulting are câte un reprezentant în fiecare județ din țară. Fizic sunt 9 birouri care deservesc teritoriul național. Biroul central este la Cluj, însă mai sunt altele și în Craiova, Sibiu, Timișoara, Oradea, Suceava, Iași, Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, București și Constanța.

„În primul rând, ne dorim să fie cineva care să deservească acel județ și echipele noastre de consultanți sunt organizate în așa fel încât să deservească clienți în toată țara. La nivel internațional, firma mama este din Ungaria. Mai avem birouri și în Bulgaria, Croația, urmează să deschidem și în Serbia. Suntem un grup în plină expansiune. În România, avem peste 2.500 de proiecte, aproape 1 milion de euro atrași. Facem acest lucru de 15 ani și sunt mândru să spun că numărul acesta de proiecte finațate crește semnificativ. Doar anul trecut am depus peste 1.000 de proiecte, așteptăm acum rezultatele.

„Am reușit să sărim de la o cifră de afaceri de 20 de milioane de lei la 30 de milioane de lei”

Din fericire, 2022 a fost cel mai bun an. Am reușit să sărim de la o cifră de afaceri de 20 de milioane la 30 de milioane de lei. Înainte am depus 700 de proiecte ca medie anuală, anul trecut am reușit să depunem peste 1.000. Deci, a fost cel mai prolific an pentru noi. Așteptarea mea este ca anul 2023 să fie și mai bun.

Am generat foarte multe locuri de muncă pentru că fiecare program vine cu condiția aceasta, de a genera locuri de muncă, de a ajuta la dezvoltarea pe partea socială. De exemplu, doar dintr-un proiect am generat peste 100 de locuri de muncă. Per total, cred că am generat zeci de mii de locuri de muncă.

Nu ne restricționăm cu sectoarele economice pentru că noi acoperim toata plaja de finanțări, astfel că lucrăm cu clienți din toate sectoarele economice, de la agricultură, la partea de procesare produse agricole, la tot ce înseamnă producție, industrie alimentară, industrie auto, servicii, turism. Acoperim toate nevoile din piață și lucrăm cu firme din toate sectoarele.

Cum te poți angaja la Goodwill Consulting

Noi ne dezvoltăm continuu și încercăm să inovăm și să venim cu lucruri noi. Eu, personal, am preluat poziția de director operațional acum doi ani și 3 luni și am încercat în perioada asta să vin cu destul de multe lucruri noi. Am făcut o academie proprie în care creștem consultanți. Acum, toți angajații noi sunt exclusiv din această academie. Avem deja vreo 35 de persoane care s-au angajat din academie.

Încercăm să automatizăm cât de mult putem procesul de înregistrare a proiectelor. Avem o colaborare foarte puternică și cu cei de la Smis care ne ajută foarte mult pe partea de elaborare a proiectelor. Încercăm foarte mult să ne creștem baza de parteneri. Folosim și inteligența artificială. De exemplu, cine ne contactează pe site-ul nostru propriu, toate aceste contacte inițiale sunt preluate de către un robot, sunt procesate, analizate, după care sunt date colegilor mei. Încărcarea mail-urilor în sistemul nostru o face un robot”, a spus Răzvan Gălățan.

5 motive pentru a lucra împreună cu Goodwill Consulting

  • Soluții complete, integrate
  • Garanții contractuale
  • Oferte transparente, competitive
  • Birou Craiova – Echipă de Experți
  • Colaborare pe termen lung

Politica