joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poșta Română ar putea deschide 3000 de puncte de tip easybox

Poșta Română ar urma să deschidă 3000 de puncte de tip easybox și să concureze operatorii privați din domeniu. Pentru mai multe schimbări vor fi necesare investiții estimate la 100 de milioane de lei.

„Investițiile noastre trebuie să treacă prin filtrul altor instituții ale statului. Vorbim despre Minister, vorbim despre ANAP și urmează să investim în această rețea de cutii poștale. Este un culoar de care vrem să profităm. Companiile de curierat au pregătit clienții, au pegătit piața pentru a folosi acest produs în ultimii 2-3 ani, în special din 2019 și vrem să profităm de acest lucru ca să mergem cu o investiție la sigur. Înseamnă 3000 de puncte de acces în toată țara în special în mediul urban: easybox-uri”, a explicat, pentru europafm.ro, directorul Poștei Române Valentin Ștefan.

Potrivit acestuia, va fi o transformare care va dura.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„O nișă pentru noi poate de coletărie pe care o facem foarte puțin. Doar ca să vă dau câteva cifre: Poșta Română are undeva la 400 de curieri la nivel național. Ceea ce reprezintă foarte, foarte puțin”, a mai spus directorul Poștei Române.

În 2022, Poșta Română a avut afaceri de 1,5 miliarde de lei în creștere cu 7% faţă de 2021 în condițiile în care piaţa de curierat din România a fost de 6 miliarde de lei.

Politica