vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Berlinul permite femeilor să facă topless în piscinele publice

Femeilor li se va permite în curând să înoate topless în bazinele publice din Berlin, după o decizie a autorităților orașului, informează BBC.

Decizia vine după ce o femeie, care a fost dată afară de la o piscină în aer liber pentru că a făcut plajă topless, a luat măsuri legale. O a doua femeie a spus că i s-a cerut să se acopere în timp ce se afla la o piscină interioară, în luna decembrie.

Autoritățile au fost de acord că femeile au fost victime ale discriminării și au anunțat că toți vizitatorii piscinelor din Berlin au acum dreptul să meargă topless.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Turiștii străini care ajung în Germania sunt deseori surprinși să vadă localnici care înoată goi în lacuri sau dorm în parcuri, scrie digi24.ro

Germania este o țară în care nuditatea publică în anumite locuri este considerată atât adecvată, cât și sănătoasă. Problema dacă și în ce măsură este permis acest lucru și la piscinele municipale a dat bătăi de cap autorităților locale.

Vara trecută, Göttingen din Saxonia Inferioară și Siegen din Renania de Nord-Westfalia au permis femeilor să înoate topless. Operatorul de piscine din Berlin, Berliner Bäderbetriebe (BBB), nu și-a schimbat de fapt regulile, care spun că un costum de baie acoperă organele genitale. BBB a specificat că acest lucru se aplică fiecărui vizitator, indiferent de sex.

Politica