vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Elevii se întorc la cursuri de luni

Elevii și profesorii din Gorj se întorc la cursuri de luni, 6 martie, după ce activitățile școlare au fost perturbate de cutremurele din 13 și 14 februarie, după cum a declarat Ionuț Catrina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj pentru EduPedu.ro.

 În ultimele două săptămâni, s-au desfășurat succesiv programele Săptămâna ”Școala altfel” și Săptămâna ”Verde”, la sugestia inspectoratului, cu activități sincron și asincron, pentru a nu afecta învățarea.

În continuare, elevii și profesorii din 5 școli din județ sunt relocați de săptămâna trecută sau vor fi relocați de luni, 6 martie, în alte corpuri de clădiri școlare din localitățile lor sau chiar din alte localități, pentru că desfășurarea normală a cursurilor este în pericol acolo, după cum transmitea ISJ Gorj joi, 2 martie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe 16 februarie, tuturor școlilor din județul Gorj le-a fost recomandat de către inspectoratul școlar județean să plaseze săptămâna ”Școala altfel” de luni, 20 februarie, adică în prima săptămână de după vacanța de schi pe care elevii și profesorii gorjeni au avut-o între 13 și 17 februarie, după cum declara pentru EduPedu.ro inspectorul școlar general din județul Gorj, Marcela Mrejeru.

Erau luate în calcul chiar și orele online, potrivit lui Mrejeru: ”Dacă vor mai fi mișcări seismice, luăm în considerare să intram online. (…) Trebuie să avem argumente și avem destule argumente”.

Politica