sâmbătă, mai 11, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi jucători de la FCU Craiova, condamnați pentru tâlhărie

Doi tineri în vârstă de 16 şi 18 ani au fost condamnați de Judecătoria Craiova, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. În momentul în care au săvârșit fapta, ambii figurau ca fotbaliști la FCU Craiova. Condamnarea a fost diferită pentru cei doi.

Minorul va trebui să fie asistat zilnic pe o perioadă de 6 luni, în timp ce tânărul de 18 ani a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Totodată, acesta din urmă este obligat să presteze 100 de zile de muncă în folosul comunităţii la Biblioteca „Alexandru şi Arisţia Aman” sau la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Hotărârea Judecătoriei Craiova nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel de părţile din dosar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim faptul că cei doi au tâlhărit un copil, în luna noiembrie, a anului 2022: „În noaptea de 17 noiembrie, polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri de 18 și 16 ani, bănuiți de comiterea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată. În fapt, aceștia sunt bănuiți că în perioada 14-16 noiembrie, prin amenințarea cu acte de violență, ar fi deposesat de sumele de bani ce le aveau asupra lor, trei minori cu vârstele cuprinse între 13 și 15 ani, toți din municipiul Craiova”, au precizat polițiștii.

Politica