sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident feroviar în Dolj. Un tânăr, la spital

Update/Potrivit IPJ Dolj, tânărul nu a oprit mașina la trecerea la nivel cu calea ferată.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 21 de ani, din comuna Brădești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 122 Șitoaia, nu ar fi oprit la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere intrând în coliziune cu trenul Regio 2095 Craiova – Târgu Jiu. În urma evenimentului, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Atât conducătorul auto cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”-IPJ Dolj

____

Policlinica Buna Vestire Craiova

O mașină a fost lovită de un tren de călători, în această seară, în zona comunei doljene Almăj. Șoferul, un tânăr de 21 de ani a fost dus la spital.

„Accident feroviar (auto lovit de tren), o persoana constienta, cooperanta, neincarcerata, a intervenit Sectia de Pompieri Craiova cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma si o ambulata SMURD. In urma evaluari medicale persoana a fost transportata la spital”, transmite ISU Dolj.

Politica