joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: A avut loc o nouă ”șezătoare” la Prefectură

În ziua de 1 martie 2023 s-a desfășurat la Prefectura Mehedinți ședința Colegiului Prefectural, taifas la care au participat prefectul Alin Isuf, în capul mesei, și o serie de șefi de instituții deconcentrate și nu numai. Concret,  la lucrările şedinţei, au participat membrii Colegiului Prefectural, invitaţii permanenţi, lucrările fiind conduse de către prefectul Constantin-Alin Isuf. 

Ordinea de zi a fost următoarea:campania de primire cereri unice de plată pentru anul 2023 – prezintă – Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Mehedinți, apoi modificări aduse Codului Fiscal, cu aplicabilitate începând cu 1 ianuarie 2023, a prezentat Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Mehedinţi, reglementarea din punct de vedere al protecţiei mediului al pescuitului comercial, prezentată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Mehedinţi și în final rubrica diverse.

”Domnul prefect Constantin-Alin Isuf  a propus introducerea pe ordinea de zi a Planului de Acţiuni pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare – Stadiul realizării în anul 2022 în judeţul Mehedinţi, respectiv a Planului de Acţiuni pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare în anul 2023 în judeţul Mehedinţi, apoi a solicitat aprobarea acestora. Au fost aprobate cu unanimitatea voturilor celor prezenţi, atât introducerea planurilor de acţiuni pe ordinea de zi, cât şi aprobarea lor”, a anunțat Prefectura Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica