joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Comunitatea Maratonului Olteniei sărbătorește #MOtivația fără limite care a transformat în realitate cauzele sociale prezente la cea de-a 10-a ediție a evenimentului

Maratonul Olteniei răsplătește eforturile participanților de la ediția 2022 a evenimentului și marchează schimbările pozitive aduse în comunitate de către iubitorii de sport și fapte bune. În luna februarie, am retrăit energia de la Maratonul Olteniei 2022 și am facut primii pași spre cea de-a 11-a ediție, prin cele mai recente investiții în educație, mediu și sănătate, dăruite comunității locale:
– Fundația Renașterea: oferirea de teste gratuite Babeș – Papanicolau în cadrul unei unități de diagnostic mobil;
– Organizația Narada: soluționarea a 3 alerte educaționale înscrise pe platforma HartaEdu.ro;
– Asociația Viitor Plus: instalarea de panouri fotovoltaice la o familie beneficiară.

Februarie 2023: energie pentru un viitor sustenabil

Împreună cu Asociația Viitor Plus, ne-am propus să dotăm cu panouri fotovoltaice o familie beneficiară formată din 6 frați, aflați în grija bunicului lor. În anul 2022, cu ajutorul comunității, în curtea familiei Iancu a fost ridicată o nouă locuință care să le ofere celor 7 membri un spațiu primitor, încăpător și sigur.
Odată cu ediția 2022 a Maratonului Olteniei, alături de partenerii noștri, am făcut posibil întreg procesul necesar, de la racordarea noii locuințe la energie electrică, efectuarea instalației de utilizare sau montarea contorului de energie electrică, până la instalarea panourilor și încheierea contractului de prosumator.
Prin această inițiativă, continuăm investiția pentru un viitor mai verde și susținem accesul la sursele de energie curată, economică și sustenabilă pentru comunitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Decembrie 2022: servicii medicale pentru femeile din mediul rural

În perioada 1-22 decembrie 2022, alături de Fundația Renașterea, am găzduit în comuna Lungești, Vâlcea, o Unitate Mobilă de Diagnostic, prin care am oferit 276 de teste gratuite Babeș-Papanicolau pacientelor din comunitate.

Așa cum, la Maratonul Olteniei 2022, am pus #MOtivația pentru sport și performanță pe primul loc, campania de testare care a ajuns în județul Vâlcea a reprezentat un îndemn de a prioritiza prevenția și sănătatea în viața noastră.
Prin donațiile colectate în urma evenimentului, le-am dăruit femeilor vulnerabile servicii medicale și prevenție pentru o șansă în plus la sănătate și am contribuit la reducerea numărului de diagnostice negative la nivel național.

Noiembrie 2022: educație de calitate și condiții mai bune la școală

La finalul anului 2022, alături de Narada, am ajuns în județul Vâlcea, unde am echipat biblioteca de la Școala Gimnazială Ferigile cu volume noi, am montat un panou solar cu o putere instalată de 3kW la Școala Gimnazială Pesceana și am achiziționat rechizite și o imprimantă multifuncțională pentru elevii și profesorii de la Școala Gimnazială Colonie, Râmnicu Vâlcea.
Toate cele 3 inițiative au reprezentat urgențe înscrise pe platforma HartaEdu.ro, iar prin soluționarea acestora, le-am oferit tinerilor un viitor mai sigur, dar și condiții mai bune de învățare la școală.

SAVE THE DATE: primii pași spre cea de-a 11-a ediție Maratonul Olteniei

Maratonul Olteniei, promisiunea noastră reînnoită anual de a susține sportul în aer liber și de a avea grijă de comunitatea din care facem parte, revine în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, în perioada 26-27 august 2023.
Așa cum ne-am obișnuit, toate edițiile Maratonului Olteniei vin cu noutăți și surprize. Pentru a afla în timp real primele vești despre #MO2023, vă invităm să consultați website-ul dedicat sau pagina de Facebook a evenimentului.

Divizia Oameni și Brand
CEZ România

Politica