joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Bărbatul care a omorât în bătaie 4 câini, reținut de polițiști

Bărbatul în vârstă de 67 de ani, din comuna olteană Cârlogani, care a omorât 4 câini, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Olt, bărbatul ar fi omorât patrupedele, motivând că i-ar fi mâncat păsările. Poliţiştii au fost sesiyaţi de către o femeie din Piteşti.

 „La data de 21 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o femeie, în vârstă de 79 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, cu privire la faptul că un bărbat ar fi ucis mai mulți câini, în comuna Cârlogani, județul Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa și ai Biroului pentru Protecția Animalelor, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 15:00, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din comuna Cârlogani, ar fi ucis prin acte de violență patru câini de rasă comună.

 În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, transmite IPJ Olt.

 Miercuri, el a fost reţinut, iar în cursul zilei va fi prezentat parchetului cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 „În urma probatoriului administrat, la data de 22 februarie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de 23 februarie a.c. să fie prezentat parchetului cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au mai spus oamenii legii.

Politica