joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un elev din Târgu Jiu ar fi violat un băiețel de 7 ani

Un elev de 15 ani ar fi violat un băiețel de 7 ani. Totul s-ar fi petrecut în Petrila, acasă la victimă. În timp ce mama copilului a plecat la magazinul din cartier, adolescentul de 15 ani ar fi violat minorul. Agresorul este elev al unui liceu din Târgu Jiu, potrivit pandurul.ro.

El a fost arestat preventiv pentru 20 de zile. Poliția Orașului Petrila a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 7 ani, ar fi fost violat de un alt minor, în vârstă de 15 ani, din Petrila, care se afla în vizită, în locuinţa femeii.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 04 februarie 2023, în timp ce minorul în vârstă de 7 ani se afla la domiciliul său, împreună cu mama sa, au fost vizitați de minorul de 15 ani, aceștia fiind prieteni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La un moment dat, mama minorului în vârstă de 7 ani s-a deplasat la un magazin din cartier pentru a face cumpărături, timp în care minorul în vârstă de 15 ani ar fi comis infracţiunea reclamată, după care l-ar fi amenințat pe minorul în vârstă de 7 ani să nu spună nimănui cele întâmplate.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol şi au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de minorul în vârstă de 15 ani. În cursul zilei de ieri, minorul respectiv a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Petroșani, care au emis, faţă de acesta, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile, au anunțat polițiștii din Hunedoara.

Politica