joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nistor și Vătăjelu au răbufnit după eșecul cu Farul: „Suntem penibili”

Eșecul cu Farul i-a demoralizat pe fotbaliștii de la CSU Craiova. Dan Nistor spune că antrenorii nu au nicio vină pentru rezultatele slabe ale echipei. Mijlocașul explică faptul că greșelile copilărești fac trupa din Bănie să piardă punte.

Parcă am pierdut același meci ca la Botoșani. S-a scris istoria partidei de la început. Din păcate, nu am fost la nivelul care trebuie și nu cred că asta e valoarea noastră. Dacă vrem să ne batem acolo sus și să tindem pe cai mari nu trebuie să avem aceste fluctuații. Până la urmă, câți antrenori ar veni, tot noi intram în teren. Sunt niște greșeli copilărești și se repetă la infinit, la fiecare etapă. Avem condiții extraordinare, suporterii vin alături de noi… (n.r. despre meciul cu CFR) Caracterele puternice se văd în momentele grele. Vom vedea sâmbătă ce va fi. Din punctul meu de vedere, nu mă gândesc la campionat. Să fim matematic în pay-off și după vedem”, a spus Nistor.

Bogdan Vătăjelu, unul dintre căpitanii echipei, a fost mult mai dur. Acesta consideră că șefii clubului trebuie să ia atitudine și să schimbe măcar 10 jucători.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suntem noi jucătorii penibili. Cine poate să fie de vină decât noi jucătorii? Antrenorul plătește că e cel mai ușor de dat afară. Cum am mai zis, ar fi timpul să plece 10-15 jucători. Poate, nu știu. Dacă asta ar fi bine pentru club și jucători, nu știu. Asta cred că poate o să se întâmple, deși e foarte greu. Nu vreau să spun lucruri la cald, deja am zis”, a mai declarat Vătăjelu.

foto: Facebook/UCVOficial

Politica