joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Trei polițiști, recompensați după ce au prins un hoț

Trei polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Ordine Publică, au fost recompensați marți, 7 februarie, pentru contribuția decisivă în prinderea bănuitului unei tâlhării, la scurt timp de la comiterea faptei, în data de 21 decembrie 2022.

„În noaptea de 20/21 decembrie 2022, în jurul orei 01:00, agent șef principal Burciu Mihai, agent șef adjunct Vătafu Marian și agent de poliție Cotojman Antonio se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Târgu-Jiu, când au fost direcționați de către dispecerul Poliției Municipiului Târgu-Jiu să se deplaseze pe strada Săvinești, la locuința unei tinere din județul Alba.

Tânăra de 18 ani le-a declarat polițiștilor că s-a întâlnit cu un bărbat a cărui identitate nu o cunoaște și în urma unor discuții contradictorii, acesta a agresat-o fizic și i-a sustras geanta în care avea 3.600 de lei, 50 de euro, un card bancar și documentele de identitate, după care a părăsit imobilul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La câteva străzi distanță, polițiștii au observat un bărbat care corespundea semnalmentelor descrise de tânără și au procedat la interceptarea sa, moment în care acesta a luat-o la fugă.

Colegii noștri au pornit în urmărirea sa, acesta fiind prins si imobilizat la scurt timp. Procedând la efectuarea controlului corporal al bărbatului, a fost găsită asupra sa suma de bani sustrasă.

Le mulțumim colegilor pentru profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă în vederea identificării cu operativitate a bărbatului bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie!”, potrivit Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

Politica