miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Utilaje agricole, furate de 3 gorjeni

Trei gorjeni, în vârstă de 18 și 19 ani, ar fi furat mai multe utilaje agricole dintr-o clădire nelocuită din Crasna.

„La data de 10 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci și Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat în trafic, pe DJ 665 Crasna, un autoturism condus de către un tânăr de 19 ani, din comuna Crasna, în care se afla în calitate de pasager și un tânăr de 18 ani, din orașul Novaci, care tracta o remorcă, în care se aflau mai multe ansamble provenite de la un tractor agricol, ce fuseseră sustrase dintr-o clădire nelocuită de pe raza localității Crasna.

De asemena, în spatele autoturismului condus de către tânărul de 19 ani se afla un alt autoturism condus de către un alt tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care fusese utilizat de către cei doi tineri pentru a sustrage ansamblele respective.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În urma continuării cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 10 decembrie a.c., tânărul 18 ani, din municipiul Târgu-Jiu i-ar încredințat autoturismul tânărului de 18 ani din orașul Novaci, pe care l-a condus pe raza orașului Novaci, deși avea cunoștință despre faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 19 ani, din comuna Crasna nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule condus pe DJ 665 Crasna.

Polițiștii au extins cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al carei permis nu este corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus și încredințare a unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”, potrivit IPJ Gorj.

Politica