joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Paul Papp pleacă de la CSU Craiova

Potrivit ProSport, Paul Papp nu intră în planurile de viitor ale lui Eugen Neagoe. Oficialii din Bănie nu i-au propus fundașului central prelungirea înțelegerii. Astfel, fostul internațional român se va despărți de trupa patronată de Mihai Rotaru la finalul sezonului actual.

Eugen Neagoe are suficienți fundași centrali la dispoziție. Antrenorul încearcă să păstreze lotul cât mai unit. Încă de când a fost instalat, tehnicianul oltean a vrut să le dea impresia fotbaliștilor că este alături de ei, în orice moment. El chiar a explicat că nu a mers în Bănie pentru a da jucători afară.

Cu siguranță, toți jucătorii vor mai avea șanse. Nu eu vând jucători, nu am venit să dau jucători afară. Îi spuneam patronului că e foarte dificil să alcătuiesc primul 11, să trec cei 20 de jucători pe foaie, dar e mai bine așa decât să nu avem cu cine să jucăm. Îmi doresc să fie toți sănătoși. În general, băieții au fost exemplari în această perioadă, mai puțin la jocul de la Botoșani. În acest moment nu am discutat de un alt transfer, dar dacă va apărea un jucător valoros pe care putem să-l aducem, patronul va reacționa pozitiv”, a transmis Eugen Neagoe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica