joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Jandarmeria din județ a primit 15 ”bibani”

13 elevi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica“ Drăgășani și 2 elevi de la Școala Militară ”Petru Rareș” Fălticeni, desfășoară în perioada 30 ianuarie-24 februarie a.c., stagiul  de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți.

Viitorii jandarmi efectuează stagiul de practică pe segmentul de pază ș iprotecție instituțională, fiind repartizați la obiectivele aflate în responsabilitate din municipiile Drobeta Turnu Severin și Orșova, precum și din orașele Strehaia și Baia de Aramă.

Elevii aflați în pregătire practică au fost admiși în urma sesiunii octombrie-decembrie 2022, când peste 40 de tineri mehedințeni și-au încercat șansele pentru o carieră în Jandarmeria Română. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Stagiul are un caracter practic-aplicativ, iar principalele modalități de pregătire sunt: însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la misiunile planificate, activitățile având drept scop, aprofundarea și consolidarea cunoștințelor asimilate, formarea, dezvoltarea și perfecționarea deprinderilor practice.

Politica