sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Giovanni Piccolomo a semnat cu FCU Craiova

FCU Craiova a anunțat faptul că mijlocașul ofensiv, cu dublă cetățenie, atât braziliană, cât și italiană, Giovanni Piccolomo, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani.

Giovanni este un produs al academiei lui Corinthians, echipă la care și-a făcut debutul în vara anului 2012, într-o partidă câștigată în fața lui Internacional, scor 1-0.

În vârstă de 28 ani, Giovanni este cunoscut datorită faptului că poate lovi mingea foarte bine cu ambele picioare. De-a lungul timpului, până în 2017, acesta a fost împrumutat de Corinthians la diferite echipe precum: Ponte Preta, Portuguesa, São Bento, Atletico Paranaense, Tigrrs do Brasil și São Bento.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ultimul sezon, Giovanni a jucat 35 de meciuri pentru Sport Recife în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 4 pase de gol. La începutul carierei sale, mijlocașul cu dublă cetățenie a fost convocat la selecționata U20 a Braziliei, pentru care a jucat în trei partide de pregătire, și a fost coleg cu Alisson Becker, Anderson Talisca sau Danilo Barbosa. Aflat la prima sa experiență în Europa, Giovanni va îmbrăca tricoul cu numărul 7 la Craiova. Mult succes în tricoul alb-albastru, Giovanni!”, este mesajul clubului din Bănie.

Politica