sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce a pierdut Rotaru. Atletico Madrid vrea un fost jucător de la CSU Craiova

Atletico Madrid s-ar fi interesat de situația lui Tavi Popescu, și, mai mult decât atât, s-ar afla în contact direct atât cu impresarul acestuia, cât și cu FCSB, conform todofichajes.com,

„Conducerea sportivă caută noi variante de întărire a atacului, iar unul dintre numele de pe listă este Octavian Popescu. Colchoneros’ (n.r. porecla lui Atletico Madrid) au rămas în contact atât cu agentul jucătorului, cât şi cu Steaua (n.r. FCSB) şi acum este unul dintre pariurile lui Atletico Madrid pentru a întineri atacul”, notează sursa citată.

Tavi Popescu este mijlocașul pe care Mihai Rotaru l-a avut la CSU Craiova. Tânărul fotbalist a fost descoperit în Bănie de Victor Pițurcă. Antrenorul l-a observat și a spus că va fi un super-jucător. Șefii clubului nu au fost pe fază și l-au pierdut pe Popescu. Becali a profitat, iar acum e gata să dea o adevărată lovitură.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Octavian Popescu n-a fost niciodată jucătorul nostru, el a fost împrumutat la Universitatea Craiova cu clauză de cumpărare. Colegii mei de la administrativ au făcut o greșeală birocratică, toată lumea a fost de acord , de la cel mai la cel mai mare, că jucătorul merita să rămână la Craiova. Dar nu i s-a făcut contract pe perioada următoare.  Era o chestie obligatorie atunci când e vorba de un împrumut cu opțiune de cumpărare. E fals că nu l-am lăsat la națională, nu e vreun club care să facă asta. Nu ai voie să nu lași la echipa națională un jucător convocat în datele stabilite. E vorba de altceva – oamenii de acolo au vrut să-l vadă extra, dar extra noi nu trimitem pe nimeni la astfel de acțiuni”, a precizat Mihai Rotaru, într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club.

Politica