vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. O minoră dintr-un centru de tip familial este dată dispărută

UPDATE: La data de 3 februarie, a.c., in jurul orei 12:00, minora a revenit la domiciliul său din municipiul Slatina. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că minora s-a aflat pe raza municipiului Caracal, județul Olt, unde a locuit la o prietenă. Minora a precizat că pe perioada cât a lipsit nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 14 ani, din municipiul Slatina, care a plecat voluntar de la Liceul cu Program Sportiv și nu a mai revenit.

”La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați, de o femeie, educatoare în cadrul CSRC Sf. Valentin, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, la data de 31 ianuarie a.c., numita RADU FLORINA ANDREEA, în vârstă de 14 de ani, din municipiul Slatina, a plecat voluntar de la Liceul cu Program Sportiv Slatina și nu a mai revenit nici la liceu și nici în centru”, se arată în comunicat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Semnalmente: înălţime 1,72 metri, greutate 50 de kilograme, ochi căprui, fața rotundă, ten deschis, păr negru, vopsit, lung și drept, fără semne particulare.

La momentul plecării, minora purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni din blug de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Politica