sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Reținuți după ce au furat lanțuri antiderapante

Un bărbat de 42 de ani și o femeie în vârstă de 33 de ani, ambii din localitatea Horezu, au fost reținuți de polițiști după ce au furat 9 lanțuri antiderapante pentru utilaje de mare tonaj. Valoarea acestora ar fi de aproximativ 76.000 lei, potrivit polițiștilor. Bunurile furate au fost recuperate și restituite.

„Miercuri,polițiștii orașului Horezu au reținut pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 42 de ani și o femeie în vârstă de 33 de ani, ambii din localitatea Horezu, bănuiți pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în perioada 24-28.01.2023, aceștia ar fi sustras fără drept, din curtea imobilului unei persoane, domiciliată în orașul Horezu, județul Vâlcea, un număr de 9 lanțuri antiderapante folosite la utilaje de mare tonaj, în valoare de aproximativ 76.000 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma investigațiilor operative efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză, precum și bunurile sustrase, care au fost predate persoanei vătămate.

De asemenea, în baza probatoriului administrat acestea au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Vâlcea, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate magistraților cu propuneri legale.

În continuare, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, potrivit IPJ Vâlcea.

Politica