vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Profesorul care a întreținut relații sexuale cu o elevă, arestat pentru 30 de zile

Profesorul de informatică George Constantin Ilie, care a întreținut relații sexuale cu o minoră, în vârstă de 16 ani, a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu minor, după ce a întreținut, de zece ori, relații sexuale cu fosta sa elevă.

Miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj a anunțat reținerea profesorului pentru 24 de ore.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”La data de 31 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. La data de 5 decembrie 2022, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către o femeie, din comuna Logrești, cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

În cursul aceleiași zile, procurorii au propus arestarea profesorului George Constantin Ilie pentru 30 de zile, iar Judecătoria Tg-Jiu a acceptat cererea și a dispus, la orele 15,10, emiterea unui mandat de arestare pe numele acestuia, scrie gorjonline.ro

 George Constantin Ilie este profesor și predă informatică la un liceu din Tg-Jiu și la o unitate școlară din comuna Logrești. Acesta a fost surprins de mama unei adolescente, în timp ce întreținea relații sexuale cu aceasta, chiar în apartamentul său din Tg-Jiu.

Politica