Vâlcea. Tânăr de 19 ani, drogat la volan

Un tânăr de 19 ani, din comuna Golești, județul Vâlcea, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor interzise. Tânărul a fost testat cu drugtest-ul și a ieșit pozitiv pentru nu mai puțin de trei substanțe/

„În data de 31.01.2023, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au identificat un tânăr de 19 ani, din comuna Golești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 703L, în comuna Dăești, județul Vâlcea, sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanțele COC, THC și AMP, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Vâlcea, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor interzise în organism.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, potrivit IPJ Vâlcea.

Populare

Recomandări

Finlanda oferă vacanțe gratuite ca să-i învețe pe oameni cum să fie fericiți

Finlanda a fost desemnată cea mai fericită țară din...

Râs surprins, la plimbare, prin Munții Făgăraș

Un râs a fost surprins, zilele trecute, de camerele...

Mehedinți: Poliția a împărțit bomboane și baloane copiilor

Poliția orașului Vânju Mare și Poliția orașului Baia de Aramă din...

Încep înscrierile în programele Rabla Clasic şi Rabla Plus

Persoanele fizice se pot adresa, începând din 24 martie,...