Bărbat din Drăgășani, arestat pentru comiterea mai multor infracțiuni

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Drăgășani a fost arestat pentru 30 de zile după ce a comis mai multe infracțiuni, printre care furt calificat, distrugere, violență în familie și tentativă la tâlhărie calificată. Bărbatul era recidivist.

„Polițiști din cadrul Poliției municipiului Drăgășani au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore față de o personaă de sex masculin, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Drăgășani, cercetat într-un dosar penal ce vizează comiterea mai multor infracțiuni.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 13-31 ianuarie 2023, acesta ar fi săvârșit în stare de recidivă postcondamnatorie, infracțiunile de lovirea sau alte violențe, furt calificat, distrugere, violență în familie și tentativă la tâlhărie calificată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, în urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii din Drăgășani l-au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J .Vâlcea, pe bărbatul de 31 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, furt calificat, distrugere, violență în familie și tentativă la tâlhărie calificată.

Față de cel reținut de la Drăgășani a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, potrivit IPJ Vâlcea.

Populare

Recomandări