sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adrian Mititelu începe un nou conflict cu Peluza Sud

Adrian Mititelu spune că va schimba politica și că relația între club și galerie va fi diferită. Totul a plecat de la incidentele ce au avut loc la Sfântu Gheorghe. Suporterii olteni au avut scandări xenofobe, iar acum, formația din Bănie riscă să piardă la masa verde.

Gata, băieți, stop! S-a terminat era ultrașilor care depășesc limitele! De acum înainte, politica clubului U Craiova 1948 va fi revoluționară. S-a terminat cu înjurăturile, cu jignirile și cu violențele. Toate au un final, se schimbă totul. Eu vă garantez că, indiferent de consecințe, aici se vor schimba multe. Chiar dacă aceste schimbări vor dura doi-trei ani. Va avea cine să se ocupe de ei. Există organe abilitate în această țară. Nu se poate să fie încălcată ordinea publică de unul sau de altul. Era acestor galerii a apus. Sunt ultimele zvâcniri ale unor indivizi care cred că ei pot impune politica cluburilor, care cred că sunt mai presus de lege și ordine și care au fost tolerați. Au creat prăpăd. Acest curent trebuie oprit prin intervenția legislativului, a Guvernului. FRF nu are capacitatea. Statul trebuie să se implice mai bine. S-a depășit cu mult limita legală”, a spus Adrian Mititelu, conform DigiSport.

Peluza Sud a recunoscut faptul că, la acel moment, a boicotat intenționat meciul cu Sepsi. Fanii ce susțin FCU Craiova spun că nu au fost tratați corespunzător de organizatorii partidei și amenință cu evenimente mult mai grave pe viitor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ținem să precizăm, așa cum am făcut-o și în trecut, că nimic nu este și nu va fi prea mult pentru a ne apăra țara. Niciun meci, niciun punct, niciun loc în clasament nu se pot compara cu pământul nostru strămoșesc. Nu vom accepta niciodată ca un meci pe teritoriul României să fie prezentat într-o alta limbă decât cea națională. Ca tribunele să fie împânzite de steaguri separatiste sau ca cetățenii români să fie huliți de minoritățile care populează această zonă. Nu vom permite niciodată ca o astfel de partidă să se dispute. Așa cum am mai anunțat anterior. În cazul în care aceste abuzuri nu se vor opri, și acțiunile noastre vor deveni din ce în ce mai drastice. Orice alte ipoteze sunt de ordinul comicului. Inițiatorii și susținătorii lor sunt invitați să lectureze comunicatele noastre anterioare legate de acest subiect”, este reacția suporterilor de la Peluza Sud.

Politica