sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Dolj. Reținut după ce ar fi încercat să violeze o tânără

Polițiști doljeni au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Craiova, care este bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tentativă de viol. Acesta ar fi încercat să constrângă o tânără pentru a întreţine relaţii sexuale cu el, împotriva voinţei ei.

”În fapt, acesta este bănuit că în ziua de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 12.15, în timp ce se afla în comuna Şimnicu de Sus, într-un autovehicul, prin exercitarea de acte de constrângere (atât de natură fizică cât şi morală), ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu o tânără de 25 de ani, aceasta opunându-se”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol, fiind introdus în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul zilei de 30 ianuarie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Politica