joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turiști beți la volan sau cu permisul suspendat, prin Rânca

Turiștii au profitat de ninsoarea de weekend-ul trecut și au mers la Rânca. Numaii că, nu toată lumea a fost regulamentară. Polițiștii au prins șoferi beți la volan sau cu permisul de conducere suspendat.

„La data de 28 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat, în trafic, un bărbat de 33 de ani, din comuna Cetate, județul Dolj, în timp ce conducea un ATV pe DN 67 Rânca, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 28 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C Zona Turistică Montană Rânca, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat”, potrivit IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are suspendat acest drept.

„La data de 29 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat, în trafic, un tânăr de 25 de ani, din comuna Valea Stanciului, județul Dolj, în timp ce conducea un ATV pe DN 67 C Zona Turistică Montană Rânca, fără a poseda permis de conducere.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că ATV-ul îi fusese încredințat tânărului de către o tânără de 28 de ani, din comuna Dobrești, județul Dolj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere”, potrivit sursei citate.

Politica