joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Andrei Ivan – vedeta meciului CSU – Hermannstadt: „Trebuie să urcăm pe podium”

Andrei Ivan a marcat două goluri în meciul cu Hermannstadt. Prima reușită a atacantului a fost una de excepție. La finalul partidei, fotbalistul de la CSU Craiova a spus că vrea să dea cât mai multe goluri sub comanda lui Neagoe, antrenorul care i-a redat încrederea.

Sunt bucuros pentru echipă că am câștigat, am luat cele trei puncte, aveam nevoie. Nu am mai marcat de ceva timp. Au fost mai multe motive. A fost o primă repriză bună, dar nu ne-am creat prea mult ocazii. Suntem bucuroși că am luat cele trei puncte, trebuie să urcăm mai sus, pe podium. E normal să te gândești la Craiova, dar în ce situație suntem acum, am strâns 41 de puncte, e un drum lung, vom vedea ce ne rezervă viitorul. E nevoie de Mister pe bancă. La Botoșani ne-a lipsit și s-a văzut și pe tabelă. Știe să comunice cu noi, știe să vorbească și asta e cel mai important pentru noi. Mi-am propus să marchez cât mai mult pentru Universitatea Craiova”, a declarat fotbalistul.

Totodată, Ivan spune că nu știe dacă va pleca de la CSU. Fotbalistul susține că doar șefii clubului cunosc astfel de detalii: „(n.red. Există șanse să pleci?) Asta nu am de unde să știu, doar domnul președinte știe. Nu am fost niciodată informat. Nici când am plecat la Krasnodar nu am știut nimic. (n.red. Dar aștepți o ofertă?)Momentan, nu știu nimic, v-am spus”, a spus Andrei Ivan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eugen Neagoe își dorește ca Ivan să ajungă la națională. Tehnicianul se felicită pentru faptul că i-a dat banderola de căpitan atacantului: „Nu întâmplător l-am pus căpitan pe Andrei, e un jucător valoros. De asta e Ivan căpitan, de asta e în vizorul naționalei, ne așteptam și trebuie să vină cu execuții foarte bune”, a explicat antrenorul.

foto: Facebook/UCVOficial

Politica