Mihai Ciobanu a semnat cu FCU Craiova

Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că fundașul dreapta, Marius Ciobanu, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vară, cu opțiune de prelungire pentru încă două sezoane.

„În vârstă de 19 ani, Marius a evoluat în prima parte a sezonului pentru Unirea Slobozia, din al doilea eșalon al României, și a bifat 10 partide în toate competițiile, oferind și o pasă de gol în meciul din Cupa României cu Dinamo (3-3).

Pe data de 5 iunie 2020, la vârsta de 17 ani, Marius a debutat în Liga I, într-un duel cu Dinamo din play-out, încheiat cu victoria câinilor roșii, scor 1-3.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De-a lungul timpului, tânărul jucător a evoluat pentru echipe precum: Academica Clinceni, Universitatea Cluj sau Unirea Slobozia. De asemenea, acesta a crescut mulți ani în academia celor de la FCSB.

Marius este un jucător polivalent. Pe lângă poziția de fundaș dreapta, acesta poate juca atât ca mijlocaș dreapta, cât și mijlocaș ofensiv. De asemenea, acesta va purta numărul 74 la echipa noastră”, potrivit oficialilor clubului.

Populare

Recomandări

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Mai multe tipuri de concedii, considerate vechime pentru stabilirea pensiei 

Mai multe tipuri de concedii sunt luate în considerare...

Donald Trump, pus sub acuzare în cazul starului porno Stormy Daniels

Marele juriu din Manhattan a votat să-l pună sub...