joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeie mușcată de câine pe o stradă din Calafat

O femeie de 76 de ani, din municipiul Calafat a fost mușcată de un câine pe stradă din localitate. Elena susține că patrupedul ar fi ieșit din curtea unui imobil și ar fi atacat-o.

„În cursul zilei de 27 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că, o femeie a fost muşcată de un câine pe strada 22 Decembrie din localitate.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit o femeie de 76 de ani, din municipiul Calafat, care le-a declarat faptul că, în timp ce se deplasa pe strada 22 Decembrie din localitate, din curtea unui imobil a ieşit un câine care ar fi muşcat-o, provocându-i mai multe leziuni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, IPJ Dolj.

Politica