Olt. Tânărul care a violat o iapă, reținut de polițiști

Tânărul în vârstă de 19 ani, din comuna Brastavățu, care a întreținut relații sexuale cu o iapă a fost reținut de polițiști. Agresorul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Între timp, cabalina a fost trimisă într-un adăpost.

„În urma probatoriului administrat, la data de 25 ianuarie a.c., sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de 26 ianuarie a.c. să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propuneri legale.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru cabalină”, potrivit IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că un tânăr de 19 ani din județul Olt este acuzat de zoofilie, după ce ar fi întreținut relații sexuale cu o iapă. Totul a fost filmat și publicat pe o pagină de socializare. Imaginile au fost șterse, însă nu înainte de a ajunge în atenția polițiștilor.

„La data de 18 ianuarie a.c., Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Brastavățu ar fi întreținut act sexual cu o cabalină.

În cauză, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zoofilie, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.”- IPJ Olt

Populare

Recomandări