Rădoi a vrut să fie stăpân la CSU, dar Rotaru era jupân: „Nu am cerut lucruri absurde”

Mirel Rădoi și-a găsit echipă, după demisia de la CSU Craiova. Înainte să plece în Arabia Saudită, antrenorul a explicat faptul că nu le poartă pică oltenilor. Fostul selecționer spune că el voie doar să fie stăpânul vestiarului, în Bănie.

(n,r. – La Craiova au rămas lucrurile în regulă cu toată lumea? V-aţi împăcat cu Sorin Cârţu?) Din punctul meu de vedere, da. Mă ştiţi că uneori sunt destul de impulsiv, poate şi agresiv, dar spun lucrurilor pe nume. Nu înseamnă că am încercat să-mi acopăr nereuşitele. Dacă am ceva să-mi reproşez, nu-mi reproşez decât eliminarea din Cupa României. Nu am cerut lucruri absurde. Am cerut să fiu stăpânul vestiarului, să fiu stăpânul echipei, atât. Nu vreau să fiu preşedinte, nu vreau să fiu team manager, am destule pe cap ca antrenor. Chiar nu e o experienţă neplăcută! Totuşi, să nu uităm că echipa, când am intrat, era pe locul 11, fără mari perspective. Cred că din punctul asta de vedere, pentru ambele părţi, perioada asta, chiar dacă a fost scurtă, a fost benefică. Le urez succes în continuare acum în lupta pentru play-off, pentru că aia este cea mai importantă!”, a declarat Rădoi, conform orangesport.ro.

După primul conflict pe care l-a avut cu Sorin Cârțu la Craiova, lui Rădoi i s-a explicat clar faptul că Mihai Rotaru este „jupânul” clubului și că nimeni nu are un cuvânt mai puternic decât al patronului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poate să tragă un semnal de alarmă. Sunt treburi interne (n.r despre amenda primită). Probleme interne. Cuantumul, astea stabilim între noi, el (n.r. Mihai Rotaru) e jupânul nostru, șeful nostru.
Practic e să nu prejudiciezi niște interese la care ne gândim toți. Hai, să-l lăsăm pe Mirel Rădoi”, a precizat Sorin Cârțu, la Fotbal Club.

Populare

Recomandări

Incendiu în Craiova

Update/ISU Dolj: "In urma incendiului a ars anexa gospodareasca,...

Severin. Șoferul fugar, la Poliție

Șoferul care a fugit de la accidentul cu patru...

Mehedinți: Poliția a împărțit bomboane și baloane copiilor

Poliția orașului Vânju Mare și Poliția orașului Baia de Aramă din...

Mehedinți: Hoț de motorină prins în flagrant de către jandarmi

Jandarmii mehedințeni au prins un bărbat la furat de...