Olt. Percheziții pentru braconaj. 6 persoane la audieri

Polițiștii olteni au efectuat 8 percheziții domiciliare, în județele Olt și Dolj, la locuințele a 7 bărbați cu vârstele cuprinse între 19 și 45 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de braconaj și transportul vânatului dobandit în alte condiții decat cele legale. Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au confiscat: un autoturism de teren, 12 câini, 4 proiectoare și 2 telefoane mobile.

Șase persoane au fost conduse la sediul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În fapt, bărbații sunt cercetați intr-un dosar penal, fiind bănuiți de fapte de braconaj, săvârșite în cursul anului 2022, pe fondurile cinegetice de pe raza județului Olt.  Perchezițiile domiciliare au fost executate de către polițiștii din cadrul Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în baza unor mandate de percheziție emise de către Judecătoria Municipiului Caracal. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al luptătorilor din cadrul S.A.S Olt, Serviciul de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Caracal, Secția 5 Poliție Rurală Deveselu, Poliția Orașului Corabia și Inspectoratul de Poliție Județean Dolj. Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării  cercetărilor: un autoturism de teren, 12 câini din rasa  ogar sau metiși, cadavrele a doi iepuri de câmp, 4 proiectoare, 2 telefoane mobile, precum și alte bunuri susceptibile să fi fost folosite la activitatea infracțională.” transmite IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Râs surprins, la plimbare, prin Munții Făgăraș

Un râs a fost surprins, zilele trecute, de camerele...

Finlanda oferă vacanțe gratuite ca să-i învețe pe oameni cum să fie fericiți

Finlanda a fost desemnată cea mai fericită țară din...

Vâlcea. S-au încheiat lucrările la podul peste Râul Cerna, de pe DN 65C

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova (DRDP) a...

Încep înscrierile în programele Rabla Clasic şi Rabla Plus

Persoanele fizice se pot adresa, începând din 24 martie,...