Mirel Rădoi revine pe bancă, după demisia de la CSU

Mirel Rădoi și-a găsit o nouă echipă. Fostul antrenor de la CSU Craiova a fost anunțat oficial drept noul antrenor al formației Al-Tai, ocupanta locului nouă din prima ligă a Arabiei Saudite. Acesta cunoaște foarte bine fotbalul arab. El a jucat acolo între 2009 și 2011, pentru Al Hilal.

Fostul selecționer al României a semnat un contract valabil un an și jumătate cu noua echipă, unde va avea un salariu de 1,2 milioane de dolari pe an, scrie Fanatik.

Mutarea vine la scurt timp după ce Rădoi a fost criticat de Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara: „Rădoi la Craiova s-a implicat mult peste fișa postului, nu poți tu să iei măsuri represive, tu antrenor care depinzi de rezultate. Dacă simți nevoia de măsuri, trebuie să-i spui conducătorului, cel care nu depinde de rezultate, să ia măsuri. Cum e Becali, cum ar trebui să fie Rotaru, cei care au drept de dispoziție nu se implică și nu intervin. Rădoi, ați văzut ce a făcut, a vrut să facă mai mult decât trebuie”, a spus Marian Iancu, la Pro Arena.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Mititelu îi dă replica lui Becali: „Formula de start a echipei FCSB putea fi anticipată de oricine”

Adrian Mititelu spune că afirmațiile lui Gigi Becali, în...

Polițiști alertați degeaba la Şimnicu de Sus. Și-a prins fata cu un băiat

Poliţişti din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au...

Accident la Golești. Un tânăr, la spital

Un tânăr de 26 ani, din Râmnicu Vâlcea, a...