joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mirel Rădoi revine pe bancă, după demisia de la CSU

Mirel Rădoi și-a găsit o nouă echipă. Fostul antrenor de la CSU Craiova a fost anunțat oficial drept noul antrenor al formației Al-Tai, ocupanta locului nouă din prima ligă a Arabiei Saudite. Acesta cunoaște foarte bine fotbalul arab. El a jucat acolo între 2009 și 2011, pentru Al Hilal.

Fostul selecționer al României a semnat un contract valabil un an și jumătate cu noua echipă, unde va avea un salariu de 1,2 milioane de dolari pe an, scrie Fanatik.

Mutarea vine la scurt timp după ce Rădoi a fost criticat de Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara: „Rădoi la Craiova s-a implicat mult peste fișa postului, nu poți tu să iei măsuri represive, tu antrenor care depinzi de rezultate. Dacă simți nevoia de măsuri, trebuie să-i spui conducătorului, cel care nu depinde de rezultate, să ia măsuri. Cum e Becali, cum ar trebui să fie Rotaru, cei care au drept de dispoziție nu se implică și nu intervin. Rădoi, ați văzut ce a făcut, a vrut să facă mai mult decât trebuie”, a spus Marian Iancu, la Pro Arena.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica