vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dani Oțil, despre Ramona Olaru: „Este toată un zâmbet”

Dani Oțil a spus mai mult decât și-ar fi dorit Ramona Olaru în cadrul matinalului de luni de la Antena 1. Deși s-a afișat în ipostaze de cuplu alături de Cătălin Cazacu de Crăciun, asistenta TV nu a oferit nicio confirmare oficială a împăcării lor. Totuși, în această dimineață prezentatorul de la Neatza pare să fi elucidat misterul, potrivit spynews.ro.

Deși vorbeau despre logodnă și își făceau planuri serioase de viitor, între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-a produs o nouă ruptură la începutul lunii decembrie. De atunci, însă, lucrurile s-au schimbat, iar cei doi au petrecut o vacanță romantică în Mexic în perioada Sărbătorilor. Cu toate acestea, nici asistenta TV și nici prezentatorul de la Antena Stars nu au declarat că s-au împăcat, dar Dani Oțil i-a dat de gol luni dimineață.

În weekend, Ramona a fost la munte doar cu prietenele ei, potrivit fotografiilor și filmărilor postate de aceasta pe contul ei de Instagram. Distracția a fost cuvântul de ordine, iar zâmbetul de pe fața vedetei a fost nelipsit. Acest detaliu l-a observat și Dani Oțil, dar prezentatorul pare să ște ceva mai mult decât ce s-a văzut în mediul online.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deși nu a dat nume și prea multe detalii, celebrul moderator a a sugerat că escapada Ramonei la munte nu a fost doar despre distracția cu prietenele ei, ci și despre timp petrecut cu persoana iubită. Ceea ce a alimentat și mai mult varianta unei mini-vacanțe în care a fost prezent și Cătălin Cazacu a fost faptul că asistenta de la Neatza nu a negat când colegul ei a tachinat-o pe această temă.

Dani Oțil: Aș vrea să se afle de ce Ramona este toată un zâmbet după această vizită la munte

Ramona Olaru: Pentru că a nins cu fulgi mari

– Băi, lasă-mă … în formă de inimioară

– Daaa

Se pare că asistenta TV este mai precaută de data aceasta și nu vrea să confirme oficial împăcarea cu prezentatorul de la Antena Stars.

Politica