vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Experiență neplăcută pentru sute de români care au zburat în Italia: Bagajele lor au ajuns pe alt aeroport

Pasagerii a două avioane care au decolat de pe Aeroportul Otopeni din București, cu destinație Bergamo și Bologna au avut parte de o vacanță cu bucluc. Bagajele călătorilor au fost inversate, așa că la aterizare pasagerii cursei de Bergamo s-au trezit cu bagajele celor care zburau spre Bologna și invers.

”Ni s-a spus că e o veste proastă pe care trebuie să o aflăm, și anume că bagajele noastre au aterizat în Bologna, iar cele ale pasagerilor care zburau către Bologna au ajuns la noi, din cauza unui inconvenient creat la aeroport.

Căpitanul zborului ne-a spus că ne ducem la secțiunea de lost&found și să vorbim acolo cu personalul aeroportului, care ne-a spus că putem opta fie pentru a ni se trimite bagajele la locația în care ne aflăm, fie să le ridicăm de la aeroport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au spus că în situația în care noi am alege varianta de a le primi în locația unde ne vom afla va dura ceva mai mult. Eu sper să îmi recuperez bagajul astăzi, pentru că am optat pentru a-l ridica de la aeroport. Dacă aș fi optat pentru a-l primi direct în Milano cred că ar fi durat undeva la trei zile”, a spus un pasager rămas fără bagaje, potrivit digi24.ro

Acum, românii vor trebui să aștepte câteva zile până își vor primi bagajele.

Politica