joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Neagoe nu poate debuta la CSU Craiova: „Totul este oltenesc”

Meciul FC Botoșani – CSU Craiova este programat sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20:00. Oltenii au întâmpinat probleme, chiar înainte de acest duel. Eugen Neagoe nu poate să-și facă debutul. Potrivit Fanatik, „alb-albaștrii” nu au reușit să înregistreze contractul antrenorului.

Astfel, antrenorul secund Ionuț Stancu le va oferi indicații jucătorilor în timpul partidei. Conform sursei citate, cei de la U Cluj l-au pus pe Ioan Ovidiu Sabău în funcția de director tehnic, pentru a îngreuna procesul de reziliere a contractului cu Neagoe.

Fostul conducător de club, Dinu Gheorghe, și-a manifestat uimirea vizavi de această situație și i-a transmis patronului Mihai Rotaru că trebuie să facă urgent tot ce ține de el pentru a rezolva problema.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A preluat echipa, a dat declarații legate de ce înseamnă viitorul acestei echipe. Nu înțeleg această poveste. E o sumă atât de mare de plătit? Dacă tot l-a luat, să o ducă până la capăt domnul Rotaru, plătește și închide povestea! Echipa asta are nevoie de un antrenor pe bancă, are nevoie de un antrenor în vestiar. Doamne, Dumnezeule… Toată lumea își leagă speranțele de Neagoe. Că e oltean, staff-ul oltenesc, totul este oltenesc. Foarte bine, dar lăsați-l să muncească, dați-i dreptul la muncă”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru ProSport Live.

Politica