CSU explică lipsa lui Neagoe de pe bancă: „Nu vă îngrijorați. Știam încă de acum câteva săptămâni”

Eugen Neagoe nu va putea sta pe banca celor de la CSU Craiova, în această seară, contra celor de la FC Botoșani. Trupa din Bănie se va baza pe antrenorul secund. Oltenii au dat un comunicat oficial, tocmai cu câteva ore înaintea partidei, chiar dacă susțin că știau acest aspect încă de acum câteva săptămâni.

Conducerea clubului s-a gândit că este mai bine să nu le spună suporterilor aceste lucruri, dar faptul că detaliul a ajuns să îi îngrijoreze pe bani, Rotaru și Cârțu au decis să explice și să dea vina pe politicienii din Cluj.

Comunicatul CSU:

Bună ziua, leilor! Nu vă îngrijorați de lipsa domnului Eugen Neagoe de pe banca echipei la meciul cu FC Botoșani pentru că știam acest lucru încă de acum câteva săptămâni, din momentul în care am aflat că domnul Boc și-a pus ambiția în „a-l pedepsi” pe actualul antrenor al Universității Craiova. Ca atare, ne-am luat toate măsurile de precauție astfel încât această lipsă să nu ne afecteze.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu avem nimic a reproșa Universității Cluj! Știm că aceasta a fost o decizie politică în care conducerea executivă a echipei fanion a Clujului nu a avut un cuvânt de spus. Sigur că nu suntem de acord și nu vom fi niciodată cu implicarea politicului în desfășurarea activității echipelor de fotbal profesioniste, iar, în acest caz, cu atât mai mult cu cât această decizie a domnului Boc afectează propria sa echipă, pe care o finanțează din banii contribuabililor. În următoarele două etape întâlnim două formații, FC Botoșani și AFC Hermannstadt, cu care Universitatea Cluj se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Prin lipsa antrenorului nostru principal, Eugen Neagoe, de pe bancă, domnul Boc nu face altceva decât să ofere un atu în plus acestor echipe în bătălia pentru rămânerea pe prima scenă fotbalistică din România.

Mai mult decât atât, decizia domnului Boc afectează inclusiv finanțele echipei pe care o păstorește, în sensul în care „U” Cluj va fi nevoită să plătească salariul domnului Neagoe până în momentul în care comisiile vor constata de drept rezilierea contractului. Am văzut că domnia sa este foarte supărat pe decizia fostului jucător emblematic al Universității Craiova, Eugen Neagoe , dar trebuie să rețină că această decizie a fost conformă contractelor semnate, iar, dacă domnia sa dorea să se protejeze, avea la îndemână instituirea unei clauze compensatorii în cazul în care una dintre părți își dorea rezilierea unilaterală, acestea fiind regulamentele Federației Române de Fotbal.

Suntem convinși că oamenii mari de stat au cu totul și cu totul alte preocupări decât să-și conducă urbea într-un „război” cu antrenorul unei echipe adverse. Nu credem ca Brătienii sau Iuliu Maniu ar fi avut un astfel de comportament! În ceea ce privește situația domnului Neagoe, dânsul este ținut în tribună de tertipurile avocaților domnului Boc, dar suntem siguri că antrenorul nostru va putea să stea pe bancă la meciul cu AFC Hermannstadt sau, cel mai târziu, la meciul cu Farul Constanța”, au transmis oltenii.

Populare

Recomandări

„Digital Oltenia”, prima ediție, la Craiova

Prima ediție a evenimentului „Digital Oltenia” va avea loc...

Drogheriile DM recheamă în magazine un produs din cauza unei contaminări microbiologice

DM drogerie markt a anunțat că recheamă de la...

Încă un incident pe calea ferată: Motorul unui tren de călători a luat foc

Pompierii au intervenit, marți seară, pentru stingerea unui incendiu...

Un minor a furat o mașină, apoi a abandonat-o

Un minor de 17 ani, din satul gorjean Pocruia,...