Aproape 3 milioane de euro pentru reabilitarea a trei blocuri din Târgu Jiu

Trei blocuri din strada 1 Decembrie 1918, din Târgu Jiu, urmează a fi reabilitate cu fonduri asigurate prin PNRR. Primarul orașului, Marcel Romanescu a semnat, alături de administratorul asociației, Constantin Semen, contractul de finanțare pentru imobilele cu numerele 67, 108 și 112. Suma alocată se apropie de 3 milioane de euro, Mai exact, este vorba despre aproape un milion de euro pentru fiecare clădire.

„Domnul Semen este consilier local și prezidează ședințele Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu. Este foarte implicat în rezolvarea problemelor comunității și mereu alături de cetățenii pe care îi reprezintă”, a spus Marcel Romanescu.

Potrivit spuselor edilului, în ceea ce privește lucrările ce urmează a fi efectuate, pe lângă anvelopare, unele reparații și izolarea acoperișului blocurilor menționate, se vor asigura sisteme alternative de producere a energiei electrice (panouri fotovoltaice), reabilitarea și modernizarea instalațiilor de iluminat pentru spațiile comune, sisteme inteligente de umbrire, dar și de reglare a instalațiilor electrice și se va monta tâmplărie performantă, cu rama din PVC.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Olguța Vasilescu, premiată în absență cu cea mai înaltă distincție mondială de salvare

Deschiderea oficială a Campionatului Mondial al Câinilor de Salvare...

Drogheriile DM recheamă în magazine un produs din cauza unei contaminări microbiologice

DM drogerie markt a anunțat că recheamă de la...

Încă un incident pe calea ferată: Motorul unui tren de călători a luat foc

Pompierii au intervenit, marți seară, pentru stingerea unui incendiu...