miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Andreea Bizera, o elevă din Olt, are nevoie de ajutor pentru a supraviețui

Tânăra a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier și va urma un tratament costisitor după intervenţie

Andreea Bizera este o elevă, în vârstă de 18 ani, de la Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza, din Corabia, care are nevoie de sprijin financiar. Tânăra este diagnosticată cu o tumoră pe creier și va urma un tratament costisitor după intervenţie.

Colegii s-au mobilizat şi cer sprijinul oamenilor, astfel încât tânăra să depăşească perioada dificilă pe care o traversează. Elevii unei clase de a XII-a, de la Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza, din Corabia, fac un apel pe Facebook, pentru colega lor, Andreea Bizera, diagnosticată cu o tumoră pe creier.

„Indiferent dacă o cunoașteți sau nu pe Andreea, mesajul nostru se îndreaptă către toată lumea. Ea are nevoie de noi, tratamentul de după operație este unul costisitor, ce se rezumă în foarte multe exerciții de recuperare, iar orice donație o poate ajuta să-și poată purta ultimul zâmbet în calitate de licean din suflet, fiind lipsită de grijile acestei boli. Merită să aibă parte de amintiri frumoase ca noi toți și prin aceasta donație puteți contribui la readucerea sa pe un drum fericit alături de oamenii care o iubesc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Niciun copil nu merită să treacă prin așa ceva, așa că dragi părinți gândiți-vă la acest lucru când citiți, iar dragi elevi gândiți-vă că și voi v-ați dori să aveți oameni alături într-un asemenea obstacol al vieții”, este apelul colegilor fetei.

Pentru donații este deschis contul:

 Nume Titular: ANDREEA-LUCIANA BIZERA

IBAN: RO22BTRLRONCRT0622168901

Moneda: RON

SWIFT: BTRLRO22

Politica